Sivut

25.3.2017

KEVÄÄN LENKKISOITTOLISTA

En varmastikaan ole ainoa, jolla kevätilmojen lähestyessä ja katujen kuivuessa iskee kunnon lenkkeilyhimo päälle. Mun juoksuaskelia siivittää aina lennokkaat musiikit, joiden tahtiin on hyvä juosta ja jotka peittää allensa mun hengästymisen äänet. Mä kuuntelen usein monen tunnin pitusia soittolistoja Spotifysta, mutta koska omistan vaan ilmaisversion tästä palvelusta, kantautuu kuulokkeisiin yleensä tuhat vuotta sitten lisättyjä biisejä, jotka eivät enää oikein nappaa. Päätin nyt luoda siis taas kerran lenkkeilyä varten uuden soittolistan, johon keräsin kaikki ne just tällä hetkellä parhaat lenkkibiisit. Kyseiset kipaleet on kaikki mulle hyvää mieltä ja energiaa tuovia, eli sopivat kuin nenä päähän keväisille kunnonkohotuksille taustarytmittäjäksi. Pituutta listalla on 54 minuuttia, eli ei ainakaan mun lenkeillä lopu kesken. Osa biiseistä on vähän vanhempaa settiä, mut iällä ei tässä tapauksessa oo niinkään väliä, vaan fiilis on se tärkein!

Löytyykö mun soittolistasta teille jotain uusia mukavuuksia vaiko jotain yksilöitä omilta listoiltanne? Heitelkää myös omia lemppareitanne, joiden tahdissa on hyvä juosta huomaamattaan useammankin kilometrin lenkki!

6 kommenttia:

 1. Paljon tuttuja kappaleita ja ainakin 5 sellaista joita itsekin kuuntelen lenkillä ja muullonkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska että löyty samoja! Nää on osa kuitenkin jo ihan reilusti vanhempia, mut jos jokin biisi on hyvä nii se on monen vuoden jälkeenki vielä hyvä :) Ja joo, mäki kuuntelen näitä lenkin ulkopuolellakin, esim aamulla saadakseni päivän paremmin käyntiin, haha!

   Poista
 2. Hyviä biisejä! Ite tykkään paljon ALMAn biiseistä, kannattaa kuunnella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä, täytyypä pistää testikuunteluun! :)

   Poista
 3. Tää on just mukavan reipasta lenkkimusaa!
  https://lottamilja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, mustakin tää on sellasta ihanan energistä musiikkia mikä sopii just lenkille! :)

  VastaaPoista

Kommentoi postausta! Vastaan kaikkiin kommentteihin, myös vanhoihin postauksiin tulleisiin. Kiitos viestistäsi! :)