Sivut

13.5.2017

IN LOVE WITH MY NEW CITY

1 3 4 5 6 7 8

Niin kuin otsikkokin jo kertoo, Tukholma on vienyt mun sydämen. Ja mitä mä oon asunu täällä, puoltoista viikkoa? Kertoo tän kaupungin ihanuudesta, kun nyt jo oon ihan myyty. Tietenkin rakkautta kaupunkia kohtaan lisää se, että tykkään mun duunista täällä, vaikka välillä alkukankeuden keskellä repiikin hiuksia päästään. Perjantaina juttukeikalla ollessani jututin muita Tukholmaan muuttaneita about omaa ikäluokkaani olevia ihmisiä, ja heidän luetellessa tän kaupungin ja maan hyviä puolia kuuntelin aivan lumoutuneena. Nyt alkaa ehkä mennä jo vähän ylisanojen puolelle, mut minkäs sille mahtaa, kun nää speksit ympärillä on vaan niin kivat. Tukholmassa on mun mielestä jotenkin lämpimämpi ja avoimempi tunnelma, mitä oon aiemmissa tai ainakaan Suomen kaupungeissa kokenut. Eiköhän tää ylistyspuhe nyt ala jo riittämään, mun pointti varmaan tuli jo selväksi. Vaikka kulunut viikko on ollut raskas, niin tää vastaanottavainen kaupunki on helpottanut mun oloa ihan jo sillä, että kotoisammassa paikassa asiat ei tunnu niin vaikeilta, kuin mitä uppo-outo ympäristö aiheuttaisi. Toki tääkin paikka on mulle vielä vieras ja menee aikaa oppia näille käytännön tavoille, ja välillä turhauttaa, mutta kaupunki on kuitenkin ihanan viihtysä.


Reaaliaikaisemmin mun kuulumisia ja Tukholma-maisemia voi seurata instagramissa nimellä laurahelini !

10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja muutenkin ihana blogi sulla :)
  Tosi kiva et tunnet itses kotosaksi. Se hyvä vastaanotto auttaa kyl tosi paljon. Oma isosiskoni - myös nimeltään Laura :DD - muutti viime syksynä Tukholmaan ja hänkin on ihan rakastunut kaupunkiin.

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :)

   Jahas tää on joku Laurojen luvattu kaupunki ;D joo ihan totta että se et kaupunki tuntuu hyvältä auttaa paljon. Mulla on ainaki sellanen tunne koko ajan että heti kun alkukankeus on ohi ja kaupunkiin tutustuttu vielä enemmän niin tää on mulle enemmän mieluisa koti ku mikään muu vuoden sisään :)

   Poista
 2. Oi ihania kuvia! Itse kävin myös juuri Tukholmassa ja se kyllä tuntui paikalta, jonne voisin muuttaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo väitän et harva (suomalainen ainakaa) tälle kaupungille sanois ei ihan vaan kaupungin takia :D

   Poista
 3. Ollaan muutaman kerran käyty Tukholmassa sukulaisten luona ja se on kyllä aivan ihana kaupunki ♥ Kiva, että oot viihtyny siellä hyvin! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni nyt vaan kehittämään vielä läheisempiä välejä niihin sukulaisiin et pääset useemmin nauttimaan Tukholmasta ;D No ei, mut on kyllä ihana paikka - en oikeestaan äkkiseltään tiedä ketään täällä käynyttä joka ei Tukholmasta pitäis! :)

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Tukholma on tosi hieno kaupunki, ja se tuntuu jotenkin "kansainvälisemmältä" kuin rakas Helsinkimme :D

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tää kaupunki on kyllä hieno, ja allekirjotan myös ton vertauksen Helsinkiin. :D Tukholma on kuitenkin astetta isompi ja monipuolisempi, täällä se tietty eurooppalaisuus tuntuu mun mielestä ihan eri tavalla joka puolella kuin missään päin Suomea. Ja tietysti se, että täällä on ihmisiä niin paljon, että mahtuu ihan kaikenlaista kulkijaa laidasta laitaan - täällä ei kiinnitetä huomiota oikestaan yhtään siihen, jos joku ei näytä yhtään pohjoismaiselta, ja siitä mä kyllä tykkään! :D

   Poista

Kommentoi postausta! Vastaan kaikkiin kommentteihin, myös vanhoihin postauksiin tulleisiin. Kiitos viestistäsi! :)