Sivut

1.5.2017

SUNNY MEMORIES

IMG_3267 IMG_3242 IMG_3227 2 IMG_3518 5 IMG_3282 IMG_3292 IMG_3585 IMG_3769 IMG_3337 3 IMG_3298

Tällanen kuvapläjäys Kanarialta tähän väliin. Onko siellä muita, kenellä ois vähän aurinkokuumetta ilmassa? Olisi niin ihana päästä hetkeksi shortsit jalassa ja olkapäät paljaana kävelemään kaduille auringon lämmittäessä ihoa. Siksi näiden viime marraskuisten kuvien sekaan onkin kiva sukeltaa hetkeksi ja fiilistellä Kanarian lämpöä ja vapautunutta tunnelmaa. Toivotaan, että tänne pohjoseenkin ilmestyy kohta kesäilmat mieltä kohottamaan, mulla on ainakin vahva tunne että kuukauden sisään päästään jo terassikeleistä nauttimaan!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans ihan kamala matkakuume!! (Joka vaan pahenee tällaisia lomakuvia selaillessa, ai että <3)
  Onneks varataan tänään kaverin kanssa äkkilähtö jonnekin lämpimään ja viikonloppuna ollaan jo vähän erilaisissa maisemissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, mullekin kelpais niiiin joku äkkilähtö tähän ja nyt <3 Uskomatonta miten kova matkakuume voi olla jopa sillon kun ite asuu ulkomailla... :D Mun vastaaminen on kestäny nyt niin kauan että oot varmaan jo kerennyt reissus tekemään, tuu ihmeessä kertomaan mihin päädyitte ja oliko ihanaa (no varmasti oli!) :)

   Poista
 2. Nää kuvat on niin ihania! Kyllä, aurinkokuumetta pukkaa pahasti, kunpa pian alkaisivat shortsikelit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No älä muuta viserrä, mäkin tässä matkalaukkua uuteen kotiin purkaessa haluisin niin heittää jo noi pitkät housut vähän syvemmälle kaappiin! :D

   Poista

Kommentoi postausta! Vastaan kaikkiin kommentteihin, myös vanhoihin postauksiin tulleisiin. Kiitos viestistäsi! :)