Sivut

13.7.2017

TERVEISIÄ SLOVAKIASTA

Heipsan! Tätä postausta kirjoitellaankin nyt sitten toiselta puolelta Eurooppaa. Lähdin maanantaina rinkka selässä pienelle roadtripille viikon mittaisen lomani kunniaksi, ja tällä hetkellä mun lokaatio on Slovakia. Ja tänne asti ollaan muuten päädytty ilman yhtäkään lentoa! Lähtopaikkana siis toimi Tukholma, eli ihan hyvä saavutus omasta mielestäni. Tuun kertomaan teille kotiin palattuani (eli ensi maanantaina kun taas tutut maisemat kutsuu, nyyh en halua lopettaa matkustamista) vähän tarkemmin tästä reissuista ja mun kohteistani. Jos kuitenkin haluatte suht reaaliajassa seurata mun matkaa, niin instagramin puolelle tulee päiviteltyä ainakin sitä mystorya. Instasta mut loytää siis nimimerkillä laurahelini.

Mun oli tarkoitus teille ajastella kaikenlaista postausta tulemaan lomani ajaksi, mutta enhan ma siina lahtotohinoissa lopulta mitaan kerennyt. Nyt kirjoittelen tata siis kaverini koneelta, ja tosiaan tassa slovakialaisessa nappaimistossa ei ole meidan aakkosia pisteilla, enka myoskaan osaa tehda viivaa tai kaksoispistetta, haha. Teksti nayttaa siis vahan oudolta omaankin silmaan... Hetken jaksoin leikkia copypasten kanssa, mutta nyt menetin jo hermot siihen yrittaessani sisallyttaa linkkia tuohon tekstin viimeiseen kappaleeseen, joten nailla mennaan! Kuvanakin toimii nyt vain facessa aloittamani mustavalkohaasteen ensimmainen osa, se on kuitenkin aiheeseen sopiva. Aika hyvaan saumaan muuten sain haasteen, kun lahdin juuri seitsemaksi paivaksi ulkomaille. Vaikka ulkomailla tosin asun muutenkin, mutta noh =D Arjen ulkopuolelle kuitenkin. Mutta tosiaan, taa oli vain pieni vali/ilmoitus (vitsi mua naurattaa naa = ja / merkit kaksoispisteen ja viivan tilalla, nayttaa niin poljalta) etten ihan jata teita kylmasti pimentoon omien seikkailujeni ajaksi. Palataan siis ensi viikolla uusien postausten kera, kun paasen kertoilemaan teille reissustani! Alotin itseasiassa kuvaamaan myos matkavideota, mutta se on jostain syysta nyt vahan jaanyt... =D Katotaan miten kay sen kanssa. Me siirrytaan kaverini kanssa tasta viela vahan purkamaan energiaa tonne parikymmenta asteisen ilta/auringon suojiin, kivaa loppuviikkoa kaikille!


matkailu slovakia rinkka


Oon myos luonut blogilleni Facebook/sivun postausten seuraamista ja muuta pientä kivaa varten. Käykää siis sielläkin puolella tykkäämästä blogista, niin ei mikään enemmän tai vähemmän blogiin liittyvä info mene ohi! Facebookiin Laura Linnean sivuille pääsette joko sivupalkin kautta tai klikkaamalla tästä! Kiitos jo etukäteen mua facessakin supporttaaville <3

2 kommenttia:

Kommentoi postausta! Vastaan kaikkiin kommentteihin, myös vanhoihin postauksiin tulleisiin. Kiitos viestistäsi! :)