Sivut

18.8.2017

LAST PHOTOS FROM BRUSSELS

Huom. Piti julkaista Wienin postaus, mutta tuli suunnitelmanmuutos ja saatte lukea sen mahdollisimman pian! Vastaan myös teidän viime postauksen kommentteihin heti kun kerkeän! :)

IMG_4616 IMG_4620 IMG_4613 IMG_4672 IMG_4676 IMG_4651 IMG_4657 IMG_4686 IMG_4690

Vielä viimeiset kuvat Brysselistä. Sellanen vinkkaus tähän, että toi ensimmäisissä kuvissa näkyvä Pyhän Mikaelin katedraali on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. En oo eläissäni käynyt noin isossa ja näyttävässä kirkossa! Sisällä käydessä oli pakko olla vaan huuli pyöreenä ja ihastella paikan tilavuutta. Jos mut joskus kirkossa vihitään, niin paikan on ehdottomasti oltava toi, haha! No joo ehkei kuitenkaan, vaikka mun käsittääkseni Belgian kuninkaalliset tuolla vihitäänkin. Mutta siis vau, oikeesti. Vähän vau oli myös toi kahvilan vessan Jack Danielsin saippuapullo. Ja vähän vau on myös tää ihan koko kaupunki. Vanhaa ja uutta sopivasti sekasin, tunnelmallista vanhaa kaupunkia, toinen toistaan näyttävimpiä koristeellisia rakennuksia ja politiikkaa ja sivistystä huokuva kaupunginosa. Jokaiselle jotakin niin sanotusti. Hintataso Brysselissä oli aika lailla Suomen luokkaa, vähän edullisempaa ehkä. Brysseliin lähtijöiden kannattaa maistella vohveleita ja belgialaista suklaata, ja koittaa nähdä mahdollisimman laaja alue kaupungista. Brysselissä kuitenkin nähtävää riittää.

Mutta se siitä kaupungista, Bryssel alkaa olla nyt aika taputeltu mun blogin puolella! Matkapostaukset kuitenkin jatkuu muista kohteista, joissa on nyt tullut käytyä, ja näitä postauksia tipahtelee blogiin epäsäännöllisen säännöllisesti. Mitä mieltä muuten ootte siellä puolella, peukkua ylös vai alas matkustuspostauksille? Nää toimii itelle kivana muisteluna menneistä reissusta mut olisi kiva tietää, kuinka mielenkiintosta settiä nää on lukijoille. Antakaa siis palautetta siitä, onko tällaset reissupostaukset toivottua tavaraa vai ei!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia matkalta, kumpa pääsisin käymään vastaavassa paikassa joskus viettämässä kivaa viikonloppumatkaa edes! Oon Viennassa käynyt myös tommosessa isossa gootti-ajan kirkossa ja se oli ihan huikea paikka! Suomessa ei oo mikään kirkko niin iso..

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatan kyllä pidennettyjä viikonloppuja ulkomailla, ne on ihanan virkistäviä ja Bryssel on sellaseen hyvä vaihtoehto. :) Joo noi vanhat kirkot on uskomattomia, ei Suomesta löydy kyllä mitään niihin verrattavaa kirkkoa. Meen aina käymään sisällä, jos vaan mahdollista. Uppsalassa kävin Pohjoismaiden isoimman kirkon pihalla, ja harmittaa, etten päässyt sinne sisälle käymään!

   Poista
 2. Tosi upeita kuvia! Tykkään erityisesti viidennestä kuvasta, se on tosi hieno!

  Tykkään lukea näitä postauksia, koska musta on mielenkiintoista nähdä kuvia muualta ja ylipäätään lukea toisista maista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Ja hei tosi kiva kuulla, että tällaset matkapostaukset on sun mieleen! Oon kyllä ite ihan samaa mieltä kun sä, innolla lueskelen muiden reissupostauksia. Näitä on myös kiva tehdä!

   Poista
 3. Oi että, Brysseli näyttää sun kuvissa ihan yhtä upealta, kuin se reilu vuosi sitten oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ja se on yhtä upea! Tää postaus on lojunu julkaisuvalmiina luonnoksissa yli kuukauden, ja olin jo osittain unohtanut, mitä se piti sisällään. Nyt julkasun yhteydessä luin tän uudestaan läpi ja iski ikävä Brysseliin. :D Pari päivää siellä kelpais taas!

   Poista
 4. Jack Danielsin saippuapullo, en kestä hahah! :DD mutta tosi upeita kuvia taas upeista paikoista :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mun on ehkä pakko toteuttaa toi sisustusidea jossain vaiheessa elämääni :D Kiitos Elli, sun kommenteista jää aina niin hyvä mieli <3

   Poista
 5. Onpas kivoja kuvia! :) Haluaisin kyllä joskus mennä Brysseliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinne kannattaa kyllä mennä, jos vaan mahdollisuus eteen tulee (ja sehän tulee, kun vaan päättää lähteä ja varaa matkan :D)! Bryssel on kiva paikka, voisin itekin lähteä uudestaan. :)

   Poista

Kommentoi postausta! Vastaan kaikkiin kommentteihin, myös vanhoihin postauksiin tulleisiin. Kiitos viestistäsi! :)